تبریک میگم
به سرزمین عجایب لومیون لند خوش آمدید
این قسمت ، هدیه رایگان شماست برای جستجو و مطالعه مطالب سایت و باید بگم ، با ادامه جستجو میتونید قسمتهای دیگه رو پیدا کنید ! ضمن اینکه ،اگه به این قسمت وارد شدید ، تخفیف 10 درصدی رو برنده شدید! و قسمتهای بعدی جوایز بیشتری رو برنده خواهید شد.
کوپن تخفیف : aliceone
ما برای آموزش دیدن شما ، انگیزه ایجاد میکنیم!

شما هم میتونید عضوی از خانواده بزرگ لومیون لند باشید !
چقدر با رفتار افکت SkyLight آشنا هستید؟
اینجا ، یکی از ترفندهای استادانه لومیون که مربوط به افکت Skylight رو یاد میگیرید. بدون شک شما هم بهش برخورد کردید!

قبل گفتن تکنیک ، با افکت Skylight بیشتر آشنا بشیم !
در توضیحات زیر سعی شده تا جای ممکن مختصر و مفید به قسمتهای مختلف این افکت پرداخته بشه! ((صرفا جهت یاد آوری!))
کاربرد افکت
کنترل کننده شدت و اشباع رنگ نور محیطی ، با توجه به این شرایط ، در محیطهای داخلی ، شدت روشنایی ایجاد شده از نور ورودی از بیرون به داخل و در محیطهای خارجی تاثیر نور آسمان روی سطوح رو بهمراه داره.
Brightness
Brightness در اسکای لایت ، کنترل کننده شدت نور محیطی ، یعنی با افزایش این پارامتر ، تاثیر شدت نور محیطی بیشتری رو در صحنه میبینید و بالعکس.
Saturation
Saturation در اسکای لایت ، قابلیت کنترل اشباع رنگ نور محیطی در صحنه رو میده ، یعنی ، میتونید با این پارامتر ، نور محیطی رو پر رنگ تر یا کمرنگ تر کنید ، مثلا در یک آسمان افتادبی رنگ نور رو در عمل سرد تر و یا خنثی تر کنید.
Skylight in Planar Reflections
این دکمه ، قابلیت تاثیر گذاری افکت اسکایت لایت بر روی رفلکشن پلن ها رو کنترل میکنه (از اونجایی که حدس میزنیم در این قسمت اطلاعاتتون کمه ، یکی از قسمتهای مخفی سایت ، درمورد رفلکشن ها خواهد بود)
Skylight in Projected Reflections
این دکمه ، قابلیت تاثیر گذاری افکت اسکایت لایت بر روی رفلکشن در حالت پروژکشن رو کنترل میکنه (از اونجایی که حدس میزنیم در این قسمت اطلاعاتتون کمه ، یکی از قسمتهای مخفی سایت ، درمورد رفلکشن ها خواهد بود)
Render Quality
کیفیت خروجی تاثیر گذاری این افکت در هنگام رندر رو کنترل میکنه ، و البته دقیقا بحث تخصصی تکنیک این قسمته !!


خوب حالا بریم کاربرد پارامترهای مختلف رو بصورت عملی ببینیم!
قسمت مقایسه برای حالت های مختلف قرار داده شده تا تفاوت تاثیر پارامترها رو بهتر درک کنید!


Brightness


Saturation


Reflection Planar


Reflection Projection


Render Quality
می رسیم به نکته خاص این آموزش,
الگوریتم اسکای لایت در حالتهای مختلف میتونه متفاوت عمل کنه!
دقیقا نکته اینجاست ، در فضاهای خارجی ، با تغییر زاویه دید دوربین یعنی وقتی که یه قسمتی از کادر ما آسمان و بک گراند تشکیل میشه ، عملا در حالت های مختلف Render Quiality تاثیر متفاوتی رو در شادو ها و هایلایتها میبینیم ، و معمولا به این صورت هست که در حالت Ultra برعکس رندرهای داخلی ، تصویر تیره تر و روشنایی کمتری رو خواهیم داشت و در حالت Normal عملا تصویر روشن تری! دقت کنید ، با توجه به این مورد ، در رندرهای خارجی اولین پارامتری که تغییر میدید و سعی کنید ثابت بمونه مگر اینکه نیاز به تغییر داشته باشه ، پارامتر Render Quality باشه تا روشنایی کلی صحنه رو بر این اساس بتونیم تنظیم کنیم! در قسمت بعدی ، به بررسی مثال هایی از این حالت میپردازیم


در مثال اول ، حالت Normal با حالت Ultra مقایسه شده ، کافیه به شدت روشنایی اسمان ، سایه ها و قسمتهای روشن دقت کنید!


در مثال دوم، حالت Normal با حالت Ultra مقایسه شده ، کافیه به میزانی روشنایی در سایه ها و قسمتهایی که نور مستقیم Sun داریم دقت کنید!


در مثال سوم، حالت Normal با حالت Ultra مقایسه شده ، کافیه به میزانی روشنایی در سایه ها و قسمتهایی که نور مستقیم Sun داریم دقت کنید!


در مثال مشابه مثال قبلی فقط با زاویه ای متفاوت ، رندرها گرفته شده است ، تا تاثیر زاویه دید بررفتار این افکت بیشتر لمش شود.
نتیجه گیری به عهده شماست
حتما اگه سوالی بود در اینستاگرام بپرسید!
امیدوارم از این آموزش استفاده کافی رو برده باشید ، نظرات و انتقادات و پیشنهادات خودت رو حتما برامون بنویسید تا آموزشهای بعدی رو بر اون اساس آماده کنیم.